Steunkousen

Er zijn verschillende soorten steunkousen

-Anti embolie kousen: enkel aangeraden als anti-embolie kous voor bedlegerige patiënten

-Steunkousen: ze zijn esthetisch en geven een lichte of stevige steun

-Aderspatkousen: Klasse I, II en III

-Comfort/diabetes kousen: ontwikkeld voor gevoelige voeten (snoert niet af!)

  • Anti-embolie kousen De medische anti-embolie (Trombo Embolism Deterrent) of antitrombose kousen Bota Embolix ontwikkelen een degressieve druk (18/24 mm Hg aan de enkel en 7/10 mm Hg aan de dij). De bloedcirculatie in de oppervlakkige en de diepe venen wordt verbeterd. De negatieve effecten van de veneuze stase worden geminimaliseerd. Door deze specifieke eigenschappen zijn de kousen enkel aangeraden als anti-embolie kous voor bedlegerige patiënten (dag en nacht) of geïmmobiliseerde patiënten tijdens de pre- of postoperatieve periode. Vooraan aan de voet zijn de kousen open zodat de arts of de verpleegkundige de bloedcirculatie kan controleren.

Naam: Embolix, bestaat in kniekous, dijkous en panty. Deze zijn wit. Kies hier uw juiste maat.

  • STEUNKOUSEN zijn geen ADERSPATKOUSEN. Ze benaderen sterk een FIJNE STADSKOUS. Ze zijn esthetisch en geven een lichte of stevige steun. De prijs bedraagt slechts een fractie van de prijs van een aderspatkous. Voor patiënten die een echte compressiekous verlangen, verwijzen we naar ADERSPATKOUSEN.

Naam: Botalux of Relax 280. Kies hier uw juiste maat.

  • ADERSPATKOUSEN zijn echte medische drukkousen en verschillen duidelijk van steunkousen.

Naam: Tovarix klasse I, II of III

  • Comfort - Diabetes Kousen Bota Soft zijn comfortkousen ontwikkeld voor gevoelige voeten (snoert niet af!). Ideaal voor onder andere diabetes patiënten.

Naam: Botasoft 1: Elegant (vrouw), 2: Klassiek(man/vrouw), 3: Klassiek met spons(man/vrouw), 5: Klassiek met zilvergaren(man/vrouw) werkt antibacterieel.

Webshop categorieën: 
De selectie van de apotheker: 

Prijs: 
€ 12,64
Promo
-5%

Prijs: 
€ 32,02
-10%

Prijs: 
€ 20,48
-10%

Prijs: 
€ 24,10
-10%